Tue ja tule mukaan!

Vaalikevät on käynnistynyt ja omakin eurovaalikampanjani on jo alkanut. Puhumme kevään aikana eurooppalaisesta demokratiasta, ihmisoikeuksista, avoimuudesta ja kaikesta muusta mitä Euroopan ja unionin pitäisi olla. Tarvitsemme parempaa ja vahvempaa Eurooppaa!

Vaalikampanjaa ei kuitenkaan voi tehdä yksin. Olen kiitollinen kaikesta siitä tuesta ja kannustuksesta jota olen jo saanut, mutta apua tarvitaan lisää! Kampanjassa voi olla mukana monella eri tavalla, monista eri taidoista on apua ja pienikin apu voi merkitä paljon. Jokainen mukaan pyydetty tukija, kampanjaan käytetty vartti ja jokainen annettu euro auttaa matkalla kohti vaaleja.

Tukea voi monin tavoin, tässä muutama esimerkki:

  • Laita minulle viestiä tai soita ja kerro että haluat olla mukana!
  • Tykkää sivuistani Facebookissa, Instagramissa tai Twitterissä ja kutsu ystäväsikin tykkäämään niistä.
  • Liity tukiryhmääni ja auta kampanjassa. Jokainen kampanjaan käytetty vartti tai mukaan pyydetty tuttu on minulle iso apu! Mukaan voi ilmoittautua alla olevalla lomakkeella.
  • Lahjoita kampanjaan. Vaalikampanjan tekeminen maksaa rahaa! Meidän tiimimme kampanjaa eivät rahoita suuret yritykset, vaan tuki muodostuu pienistä puroista, jokainen euro vie työtä eteenpäin. Lahjoittaa voi tilisiirrolla:
    Kaisa Pennyn tukiryhmän tilille FI67 7997 7997 5823 87, viestiksi vaalituki Kaisa Pennylle
  • Lahjoittaa voi helposti myös tämän linkin kautta: https://donation.securycast.com/sdp-eurovaalit/?aid=EU03

Kiitos!